Dokter Lagarde stelt zichzelf voor

Dokter Lagarde stelt zichzelf voor

02 september 2024  

Inmiddels heb ik een heel aantal van u al mogen treffen op het spreekuur maar toch, een nieuw gezicht in de praktijk dus hoogste tijd om mij nog even echt voor te stellen.

Mijn naam is Suzanne Lagarde en per april 2024 ben ik werkzaam als huisarts in de praktijk op dinsdag, woensdag en vrijdag. Zowel mijn opleiding tot arts, als mijn opleiding tot huisarts rondde ik af in Maastricht. Inmiddels ben ik alweer een heel aantal jaar met veel plezier werkzaam in het mooie, afwisselende en uitdagende huisartsenvak.

Naast huisarts ben ik echtgenote en trotse moeder van een dochter (7 jaar) en zoon (5 jaar). Samen met onze kippen en konijnen wonen we nu een aantal jaar met veel plezier in Heeze. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten voor een mooie wandeling of ben ik te vinden in onze moestuin, maar ik kan ook erg genieten van muziek, zingen, bakken en kokkerellen.

Zoals ik inmiddels begrepen heb, heb ik grote schoenen te vullen met Mieke Klaassen als voorganger maar ik ga mijn uiterste best doen.

Tot op het spreekuur!